EGYEDI NINCS KÖZTE KÉT EGYFORMA DARAB ".
" Egyedi és különleges , mint Te ! „

Szeretettel invitállak a Panka kis különleges  világába! Tóth Andrea vagyok a Panka szütyő megálmodója. 

A PANKA pályafutása 2013 decemberében kezdődött el, egy kedves ismerősöm megosztása adta az inspirációt. 


Többféle dologgal foglalkoztam már, most elindultam egy új úton, mely a kreatív alkotások világába kalauzol el minden kedves oldallátogatót. 


Táskákat, neszesszereket és egyéb apróságokat készítek. Beszéljenek helyettem a termékek, amelyek már elkészültek.   Minden darab egyedi, csak egy darab készül belőle, nincs közte két egyforma. 
Egyedi és különleges , mint Te vagy!

A Panka darabok, ahogyan én hívom őket, tartósak, kedves, kreatív, saját kezűleg készülnek. Én magam tervezem meg a kérések szerint. 

 

A Panka szütyő számomra az alkotáson kívül folyamatos tanulás is. A szép, igényes díszítésekhez szükséges a folyamatos tanulás, a termékekkel kapcsolatos eladás és marketing önmagam végzem. Hatékonyságáért nap minta nap ismereteket sajátítok el. A Panka szütyő fejlődése nemcsak a termékekben mutatkozik meg.   Indulásként kaptam egy csodálatos kis manócskát, melyet Melindának köszönhetek. Amikor megláttam, akkor döntöttem el, hogy Panka lesz a neve, innen ered a név. Kis, kerek szütyők voltak az első darabok, így lett a Panka szütyő.  A oldal folyamatos fejlődése Zolinak köszönhető, aki lelkes és kitartó munkájával fejleszti a weboldalt. Nem ijed meg sosem az új, extrém ötletektől sem, amit még kitalálok .

 
A kiállításokon és vásárokon való megjelenés pedig biztosítja a vevőkkel való személyes találkozást és információcserét. 
Minden elkészült Pankaságra büszke vagyok, ismerősök, barátok, új Panka kedvelők is sorakoznak már. Folyamatosan hódít a kis manólány. 

Két kiállításon vettek eddig részt az általam készített darabok. Mindkettőre nagyon büszke vagyok. Továbbra is nyitott vagyok egy új kiállításon való részvételre, szívesen fogadom az új felkérést is, jó szívvel teszek neki eleget! 


A termékekbe belekerül a manós logó. Egy vásárban nagyon jót mosolyogtam, egy gyerkőc megjegyezte: 
* „ Anya, nézd, ebbe lakik egy manó! „

 

Ha személyesen nem tudunk találkozni, itt léphetsz velem kapcsolatba. 

Telephone call icon logo | designed by Vexels 

Elérhetőségek:

http://www.pankaszutyo.hu/index.php/elerhetosegek

 közvetlen üzenetküldés lehetőség:

 http://www.pankaszutyo.hu/index.php/uzenetkuldes

 

2021.02.15 Megtisztelő, készült velem egy TV interjú.

Ide kattintva érheted el. 

https://www.youtube.com/watch?t=1298&fbclid=IwAR3A5PE8peWmN6NR9flF9zq3zZ3fP1Xe7aRcBiMlxE_kQ3skMREGD0XptPA&v=Bqq-uaJq4W4&feature=youtu.be


Legyen szép napod ! 

 

Panka szütyő
A szorgos manó